BIO

Elvis Presley terug tot leven door stemmenimitator Steve Ryckier

U moet het gezien hebben om het te geloven! Stemmenimitator Steve Ryckier brengt Elvis Presley weer tot leven. Tijdens dit interactief podium optreden laat Steve Ryckier zijn publiek alweer een prachtig staaltje stemmenimitatie horen. Zing en swing samen met hem, en ga volledig uit de bol met de ongeëvenaarde Rock ’n Roll nummers. En laat u meeslepen door de hartverscheurende smartlappen van weleer. U hebt het volledig begrepen: The King is Back! 

Voor meer informatie aangaande het komende verjaardagsfeest van The King (80 jaar Elvis), bezoek de Flashback website via deze link.
 

Herbeleef uw jeugd tijdens deze ongelofelijke Tribute Act to The King

Laat u niet misleiden, want deze Tribute Act is één van de beste uit de duizenden in hun genre. Steve Ryckier weet tijdens zijn Tribute Act als geen ander de ware Elvis Presley terug tot leven te brengen. Deze prachtige show is op en top afgewerkt. Het perfecte samenspel tussen The King en zijn  Band wisten al menigeen te bekoren. Zelfs de echte fans herkennen het verschil niet tussen stemmenimitator Steve Ryckier en de King himself. U geniet deze avond van een aangrijpende en onvervalste ode aan The King. 

Steve Ryckier heeft nog meer in petto

Deze Live Presley show is een uitgebreide versie van de onemanshow versie van The King. Stemmenimitator Steve Ryckier heeft wel nog meer in zijn mars dan de Live Tribute Act to The King Elvis Presley. 

 

Agenda

There are no concerts scheduled at this moment.

 

Videos